Στρώματα με ανεξάρτητα ελατήρια

Ανατομικά στρώματα από ανεξάρτητα ελατήρια, τα οποία δίνουν στο σώμα πλήρη υποστήριξη και τέλεια αποκατάσταση. Έτσι, το σωματικό βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα και χαλαρώνει τους μυς. Η άνεση και η ανθεκτικότητα εξασφαλίζουν ισορροπία στον ύπνο, συνδυάζοντας εξαιρετική ποιότητα και αξία.
Παράγονται σε όλες τις διαστάσεις.

Στρώματα latex χωρίς ελατήρια

Τα στρώματα με latex διακρίνονται για την ελαστικότητα, την ευελιξία και την αντοχή τους. Δεν περιέχουν ελατήρια μέσα. Ο συνδυασμός αφρού, λατέξ και καρύδας απορροφά τις δονήσεις και το στρώμα ταιριάζει απόλυτα στο σχήμα του σώματος. Προσφέρει υγιή ύπνο, προστατεύει από τις αλλεργίες και αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων. Παράγονται σε όλες τις διαστάσεις.

Στρώματα με bonnell ελατήρια

Η τήρηση των απαιτήσεων της ορθοπεδικής είναι ένας κανόνας και ένας οδηγός για την κατασκευή στρωμάτων.  Το σύστημα ελατηρίων Bonnell  παρέχει άνεση και υποστήριξη, ενισχύοντας την ανατομική συμπεριφορά του στρώματος. Τα εύκαμπτα και αφρώδη υφάσματα “τροφοδοτούν” το σώμα και εξασφαλίζουν ξεκούραση και ευεξία κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα ημι-σκληρά ή σκληρά στρώματα της σειράς προστατεύουν τα ευαίσθητα μέρη του σώματος, χαρίζοντας έναν ξεκούραστο ύπνο. Παράγονται σε όλες τις διαστάσεις.